Naslovna strana - AKTIVA Agencija za knjigovodsteno-računovodstvene posloveNikole Pašića 37 , I sprat, kancelarije 2 i 3, Zaječar, Tel: 019/429-616, Mob: 064/28-09-120
POSTAVITE PITANJEpitanja i odgovori
- U ovom delu naše veb prezentacije možete postaviti pitanja iz oblasti knjigovodstva i računovodstva i dobićete odgovor od stručnjaka iz tih oblasti.
- Možete napisati i bilo koji drugi komentar koji je u vezi sa izgledom veb prezentacije. Dati predlog za usavršavanje kako bi naš i Vaš sajt bio što više pristupačniji za snalaženje na njemu.
NAPOMENA:
Svaki komentar , pre nego što bude objavljen , mora biti odobren od strane vlasnika i administratora

DOBRODOŠLI NA VEB PREZENTACIJU KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE AKTIVA

Komentari (38)

Nalazite se na: pitanja
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star 5/5 (1)
Gravatar
Maja kaže...
Poštovana, za oglašavanje preko Fb nije vam potreban priliv iz inostranstva. Dovoljno je da se opredelite na način plaćanja karticom firme. Fb će izvršiti naplatu iznosa za reklamu a banka će taj iznos konvertovati u dinare i skinuti sa računa firme. Od Fb tražite račun i kjnižite na trošak.
U prilogu vam šaljem link preko koga se možete informisati oko izdavanja računa.
https://www.facebook.com/business/help/105282702894601?hc_location=ufi&locale=en_US
12th September 2019 9:27
Gravatar
Dijana kaže...
Postovani trebam da otvorim uskoro porodiljsko, imam isprekidani staz kod istog poslodavca. Da li treba da podnesem vise zahteva za porodiljsko kako bi mi se racunalo poslednjih 18 meseci? Srdacan pozdrav
2nd September 2019 19:05
Gravatar
Maja kaže...
Poštovana, zbog korišćenja godišnjeg odmora kasnim sa odgovorom.
Ne treba više zahteva, jedan je dovoljan.
12th September 2019 9:23
Gravatar
Jelena kaže...
Po kom osnovu je moguce da radnik bude prijavljen na 24.000,00 bruto, pri tome ne dobija svoj obracun i plata mu ne ide preko racuna. Uredno je potpisan ugovor na neodredjeno.
27th August 2019 14:14
Gravatar
Maja Svetozarević kaže...
Poštovana, zbog korišćenja godišnjeg odmora kasnim sa odgovorom.
Obračun zarada na najnižu osnovicu je neispravan. Zna se kolika je minimalna cena rada. 155,30 dinara po satu neto pa samim tim i bruto ne može biti 24000. Poslodavac je obavezan da radniku dostavi platnu listu,to je zakonska obaveza. Plata može a i ne mora ići preko tekućeg računa.
12th September 2019 9:21
Gravatar
Ana Obradovic kaže...
Postovani, da li je moguce blagajnu, kao i naloge blagajni napraviti u excel tabeli radi lakseg unosa? Hvala unapred
18th March 2019 13:44
Gravatar
Maja kaže...
Naravno da je moguce. Vazna je suština a ne forma.
25th March 2019 21:44
Gravatar
Bojana kaže...
Postovanje,
Zanima me kako ispravno voditi blagajnu za privredno drustao doo?Razlog imam dosta kupovine robe u gotovisi. Pa me zanima sta sve treba da imam od dokumentacije(izuzev uredno počinjenog gotovinskog računa kojim pravdam trošak )?I kolako najviše gotovine sme jedno pr. društvo da podigne u toku meseca?
16th March 2019 23:20
Gravatar
Maja kaže...
Bojana, za vodjenje blagajne potreban je obrazac dnevnik blagajne, nalog isplatiti i naplatiti. Ove obrasce obično programeri ubace u knjigovodstveni program kako ne biste morali da popunjavate ručno. Nema tačnog odgovora koliko novca mozete podici sa računa. Podizete novac za sve ono sto možete knjiziti kao trosak a to podrazumeva ispravno napisan gotovinski račun sa svim elementima.Novac možete podići sa računa i u slucajevima kada radite nabavku robe.
25th March 2019 21:54
Gravatar
Srdjan kaže...
Postovanje, Da li preduzetnik koji nema zaposlene,vec sam radi,ima obavezu da u svom poslovnom prostoru polovne garderobe ima ormaric prve pomoci i pravilnik o bezbednosti na radu.(Tumacenjem zakona o broju zaposlenih ne treba).Drugo,da li je u obavezi da ima pravilnik o reklamaciji obzirom na cinjenicu da takvi objekti imaju istaknuto da istu ne uvazavaju imajuci u vidu o kojoj je robi rec.I trece na Koji je sve nacin moguc otpis neprodate pomenute robe,a da ne iziskuje zahtev kod PU? Hvala. Pročitajte više
13th March 2019 20:50
Stranica 2 od 4

Dodajte komentar

*Polja koja treba popuniti
(neće biti objavljeno)
 
Bold Italic Underline Strike Code PHP Code Quote Email Image Video
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Ukucajte obrnutim redosledom: b123456
 
Unesite odgovor:
 
Obavestite me o novim komentarima putem e-maila.
 Naslovna strana - AKTIVA Agencija za knjigovodsteno-računovodstvene poslove